Şbt

Teknofest Teknoloji Yarışmalarına 5 Adet ,Sosysfest yarışmasına da  4 adet olmak üzere toplam 9 adet Proje ile Başvuru Yaptık.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Kilim sosyal Bilimler Lisesi olarak Tübitak 2204 Lise Öğrencileri Araştırma proje Yarışmasına 11 Adet özgün araştırma  proje ile başvuru yaptık.

Şbt

Tübitak Destekli 4006 Bilim şenliği etkinliğimiz 24-25 Nisan 2024 tarihinde okulumuzda 20 araştırma projesinin sunumu ile  düzenlenecektir.

Proje Id:

Proje No: A23B198

Şbt

Tübitak Destekli Bilim Söyleşi Etkinliğimiz 6 mayıs 2024 saat 10:00 da Mustafa Kenan USTAHALİLOĞLU tarafından okukumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Söyleşi Konusu : Çevre Ve Çevreyi Koruma
Söyleşi Başlığı : Çevre Koruma Yöntemi Olarak Hukûkî Kişilik Tanıma

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Sene Toplantısı 05/02/2024 Pazartesi günü saat 15.50 de Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.Toplantıda 1. Dönem genel değerlendirmesi ve 2.Dönem eğitim öğretimin daha iyi olabilmesi için değerlendirmeler yapıldı.

Ock

Kilim Sosyal Bilimler Lisesi Çaylak Münazara Turnuvamızı 17-18 /01/2024 tarihleri arasında okulumuzda gerçekleştirdik. Turnuvamıza hazırlık, 9 ve 10. sınıftan 20 takım katıldı. Takımlar iki gün boyunca kıyasıya mücadele etti. Finalde  Hamza Sarıdağ ve Alperen Demir’den oluşan takımımız 1. oldu. Kendilerini tebrik ediyoruz. Böyle güzel bir organizasyona imza atan münazara kulübündeki başta yönetim kurulu ve organizasyon ekibi olmak üzere bütün öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı öncülüğünde yapılan "OKU-YORUM YAZI-YORUM" projesi kapsamında okulumuzda düzenlediğimiz söyleşi programımızın konuşmacısı Erciyes Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyelerinden Sayın Prof. Dr. Atabey KILIÇ hocamız oldu. Değerli hocamız öğrencilerimizle okulumuzda buluştu. Kutadgu Bilig hakkında öğrencilerimize bilgi verdi. Öğrencilerimizin bu kıymetli kitap ile ilgili ufkunu açan, kitabın kıymetini daha iyi takdir etmelerine yardımcı olan bu güzel sohbet için hocamıza teşekkür ediyoruz.

Ara

''Okulumda sağlıklı besleniyorum programı'' Turkiye kapsaminda uygulamaya geçilmiş ve program uygulayicisi olarak okulumuz pilot okul seçilmiştir. Sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite başlıkları  altında uygulayacagimiz etkinlikler öğrencilerimiz başta olmak üzere öğretmen ve velilerimiz içinde gerçekleştirilecektir. Program için hazırlanmış olan dijital portali siz değerli velilerimiz ve öğrencilerimizin kullanması istifadeyi fazlasıyla artıracaktır .

2023 YKS’de dereceye giren öğrenciler için düzenlenen ödül töreni

Eyl

Başarıları için tebrik eder ve yeni işinde başarılar dileriz.

Eyl

Genel Müdürlüğümüzce yürütülen okulumuzun koordinesinde gerçekleşen "Oku-Yorum, Yazı-Yorum" projesinin ürünleri yayınlandı.Yürütücü okul olarak ,projeye katıkıda bulunan, emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Eğitim ve Öğretim yılının öğrencilerimize, velilerimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni eder iyi çalışmalar dileriz.

Ağu

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bahameddin KARAKÖSE okulumuzu ziyaret ederek yönetici,öğretmen ve öğrencilerle güzel sohbetler etti.Müdürümüze okulumuzdaki eğitim ve öğretim ile ilgili bilgiler verildi.Ziyaretleri ve destekleri için İl Milli Eğitim Müdürümüz Bahameddin KARAKÖSE'ye teşekkür ederiz.

Tem

Yeşilay gönüllülüğünün gençler arasında yaygınlaşması, turnuvanın önemli kazanımları arasında gösteriliyor.

Haz

Okulumuzda 2022-2023 eğitim öğretim yılının 2. dönemi karne töreniyle sonlandırılmıştır.