Ara

"Oku-Yorum, Yazı-Yorum" projesi kapsamında öğrencilerimiz Prof.Dr. Hülya ARGUNŞAH ile   Mehmet Kaplan'ın "Kültür ve Dil" kitabını konuştu.

Ara

Meşe fidesi yetiştirmek amacıyla doğadan toplanan meşe palamutlarını perlit içinde ekimini yaparak, çimlendirmeye bıraktık. Bu sayede öğrencilerimiz çimlenen meşe palamutlarını gözlemleyerek bir sonraki aşamada dikimini gerçekleştireceklerdir.

Ara

Öğrenci-yazar buluşmaları kapsamında yazar, Tahir Fatih ANDI'yı okulumuzda öğrencilerle buluşturdu.

Tahir Fatih Andı 1979 Yılında Adana'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Adana'da tamamladı. 2001 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun olduktan sonra aynı yıl Milli Eğitim Bakanlığı'nda öğretmen olarak göreve başladı.

Ara

İlçe Kaymakamımız Sn. Bülent KARACAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Hacı KAYA ile beraber, okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldiler. Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerle tecrübelerini paylaşarak onlarla sohbet etti.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü yapılan programla kutlandı.

Kas

"Her 10 Kasım´da olduğu gibi bu 10 Kasım´da da Atatürk´e olan bağlılığımızı ve sevgimizi ortak düşünce ve duygularla bir kez daha dile getiriyor, büyük önderimizi özlemle anıyoruz."

Ekm

Trafik güvenliği konusunda mevcut farkındalığın arttırılması amacıyla İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde,  öğrencilerinin trafik konusundaki farkındalığını geliştirmek için hayata geçirilen proje kapsamında "Mobil Trafik Eğitim Tırı" ile okulumuzdaki öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

Eyl

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü nezdinde Sosyal Bilimler Liseleri kapsamında gerçekleşen Yazarlık Atölyesi çalışmalarına okulumuz 38 öğrenci ile aktif katılım sağlamıştır.

Haz

Okulumuzda 2021-2022 eğitim öğretim yılının 2. dönemi karne töreniyle sonlandırılmıştır.

Haz

Kayseri Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, okulumuz  öğretmenlerine bilgilendirme çalışması yapmıştır.

Okulumuz adına teşekkür ederiz.

Haz

Yoğun bir katılım ve büyük bir coşkuyla 12. Sınıf öğrencilerimizin mezuniyet törenini gerçekleştirdik.

May

İç Anadolu Bölge Finalinde ikinci olarak bizleri gururlandıran müzik Öğretmenimiz Alper Ayer Hocama Türkümüzü seslendiren öğrencimiz Ali İlhan Usta'ya  ve hikaye anlatımı sunan  Şeyma Merkit'e teşekkür ederiz..

May

Öğrencilerin Tarihe ve tarih dersine ilgilerini arttırmak amacıyla Germir bezirhanesinde  tarih dersi yapıldı.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, okulumuzda düzenlenen coşkulu bir törenle kutlandı.

May

Sayın vekilimize okulumuzu ziyaret ederek bizi onurlandırdığı için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.