Haz

sürdürülebilir çevre konulu  eTwinning projesi

Haz

öğrencilerimize spor kültürünü sevdirmek ve ekip ruhunu kazandırmak amacıyla 3 Haziran Cumartesi günü RHG Enertürk Enerji Stadyumunda oynanan Yukatel Kayserispor ile MKE Ankaragücü maçını izlemeye gittik.

May

"BENİM ŞAİRİM, BENİM ŞİİRİM" adlı şiir dinletisi icra edildi.

Kilim Sosyal Bilimler Lisesi ailesi olarak 11.Dönem mezunları

May

10.sınıföğrencilerimiz arasındaOsmanlı Türkçesi Bilgi Yarışması düzenledik.

May

Satranç öğrencilerin analitik düşünme yetilerini geliştiren aynı zamanda süratli ve doğru düşünmelerini, yorum yapabilmelerini sağlayan bir spordur.   Akıl ve Zeka Oyunları Kulübü’nün düzenlemiş olduğu satranç turnuvası  büyük ilgi gördü ve öğrencilerimizden yoğun katılım oldu.

May

Meşe fidesi yetiştirmek amacıyla doğadan toplanan meşe palamutlarını perlit içinde ekimini yaparak, çimlendirmeye bıraktık. Bu sayede öğrencilerimiz çimlenen meşe palamutlarını gözlemleyerek bir sonraki aşamada dikimini gerçekleştirdi.

May

hazırlık sınıfları  arasında  yapılan İngilizce münazara yarışması.

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı’’ Okulumuz öğrencilerine  yakışır bir kutlama ile gerçekleştirildi.

Kitap Okuma Saati Etkinliği

May

Kilim Sosyal Bilimler Lisesi olarak  "Bir Dilek de Sen Tut"projesi kapsamında öğrencilerinin isteyip te daha önceden alamadıkları oyuncakları alıp, dileklerini yerine getiriyoruz.

May

Selçuklu eserlerindeki geometrik şekillerin incelenmesi projesi kapsamında 10.05.2023 tarihinde 9-C sınıfı ile birlikte Hunat Medresesi ve Gevher Nesibe Selçuklu Müzesine gezi düzenledik..

Nis

İlçe Kaymakamımız Sayın Bülent  KARACAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hacı KAYA Kilim Sosyal Bilimler Lisesi öğrenci pansiyonunda öğrencilerimizle iftar yaparak onların o anlarını paylaşarak onlarla sohbet etmişlerdir.

Ock

"Okul Ortaklığı Programı" kapsamında okulumuz ERZURUM / AZİZİYE - Ilıca Borsa İstanbul Yavuz Selim Sosyal Bilimler Lisesi ile eşleştirilmiştir. Okullar arası başarı ve imkan farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek amacıyla ERZURUM / AZİZİYE - Ilıca Borsa İstanbul Yavuz Selim Sosyal Bilimler Lisesi'ni ziyaret ettik.

Biz öğrenci, öğretmen, veli ve idari kadromuz ile bir bütünüz.