Ara

Kilim Akademi öğrencileri olarak 2023-2024 öğretim yılında proje temasını “100. Yılında Cumhuriyet” olarak belirledik. Bu tema doğrultusunda ilk okumamızı tamamladık. Erciyes Üniversitesi öğretim üyeliğinden emekli Dr. Mustafa İlhan hocamızla Halide Edip Adıvar’ın anı türündeki eseri “Türk’ün Ateşle İmtihanı” üzerine söyleşi yaptık. Bu bağlamdahocamızınMilli Mücadele ve cumhuriyetimiz üzerine yaptığı tespitleri, düşüncelerini  zevkle dinledik.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında yüz öğrencimizle Ankara gezisi düzenledik. Öğrencilerimizle gelecekte okumayı düşündükleri üniversitelerden Ankara ve Bilkent Üniversitelerini gezdik. Öğleden sonra milli irademizin tecelli ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisinde, finalde ise Ata’mızın huzurundaydık. Cumhuriyetimizin kalbi Ankara’da büyük bir devlet ve büyük bir millet olduğumuz hissini onurla bütün damarlarımızda hissederek gezimizi tamamladık. Cumhuriyetimizin 100. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bizlere cumhuriyeti armağan eden İstiklal Harbimizin kahramanlarını, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyoruz.

2023 YKS’de dereceye giren öğrenciler için düzenlenen ödül töreni

Eyl

Başarıları için tebrik eder ve yeni işinde başarılar dileriz.

Eyl

Genel Müdürlüğümüzce yürütülen okulumuzun koordinesinde gerçekleşen "Oku-Yorum, Yazı-Yorum" projesinin ürünleri yayınlandı.Yürütücü okul olarak ,projeye katıkıda bulunan, emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Eğitim ve Öğretim yılının öğrencilerimize, velilerimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni eder iyi çalışmalar dileriz.

Ağu

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bahameddin KARAKÖSE okulumuzu ziyaret ederek yönetici,öğretmen ve öğrencilerle güzel sohbetler etti.Müdürümüze okulumuzdaki eğitim ve öğretim ile ilgili bilgiler verildi.Ziyaretleri ve destekleri için İl Milli Eğitim Müdürümüz Bahameddin KARAKÖSE'ye teşekkür ederiz.

Tem

Yeşilay gönüllülüğünün gençler arasında yaygınlaşması, turnuvanın önemli kazanımları arasında gösteriliyor.

Haz

Okulumuzda 2022-2023 eğitim öğretim yılının 2. dönemi karne töreniyle sonlandırılmıştır.

Haz

Okulumuz tarfından sene sonu etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizin hazırladığı tiyatro ve oyunlar  sergilendi.

Maşukiye, Ormanya, Sapanca , Gölcük, Yedigöller ve Beypazarı

"Paylaşacak Kitabım Var" projemiz

Haz

Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri'nin temel amacı, Cumhuriyetimiz'in demokrasi ile güçlendirilmesi; öğrencilerimizde yerleşik bir demokrasi kültürünün oluşturulması, hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, kendi kültürünü özümsemiş, millî ve manevî değerlere bağlı, evrensel değerlere sahip nesillerin yetiştirilmesidir.

Öğrencilerimiz arasında heyecanla, coşkuyla ve ilgiyle gerçekleştirilen bir demokrasi geleneği

Haz

" Let's meet the animals " adlı projemizle ,öğrencilerin hem İngilizceye karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak hem de İngilizce öğrenimini eğlenceli, kalıcı hâle getirmek istiyoruz.

Haz

sürdürülebilir çevre konulu  eTwinning projesi