BİR DİLEK DE SEN TUT PROJESİ" KAPSAMINDA DİLEKLERİ GERÇEK OLDU

Nis

Sanat Eserleri Bulundukları Ülkelerde mi Sergilenmeli Yoksa Daha Korunaklı Başka Ülke Müzelerinde mi Sergilenmeli?

Eğitim Politikaları Daire Başkanı Sayın Mustafa KIŞAN ve

il Milli Eğitim Müdür Yardımcısı

Sayın Osman KARACA okulumuzu ziyaret etti.

Mrt

Baharın gelişini müjdeleyen Nevruz Bayramı okulumuzda büyük bir coşku ve heyecanla kutlanmıştır. Nev,yeni demektir. Rûz, gün demektir. Baharın gelişini, yeni bir mevsimin gelişini muştulamaktır. . İlkbaharın ülkemize, okulumuza, öğrenci ve öğretmenlerimize mutluluk, başarı, sağlık getirmesini dileriz.

10. sınıf öğrencilerimiz arasında Osmanlı Türkçesi Bilgi Yarışması düzenledik.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü yapılan programla kutlandı.

Kas

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında okulumuzda , öğrencilerimizin hazırladığı projelerin sergileneceği fuar açıldı.

Ekm

Münazara kulübü öğrencilerimiz, parlamenter münazarayı tanıtmak ve yaygınlaştırmak için 14.10.2021 Perşembe  günü  konferans salonumuzda bir gösteri maçı yaptı.

Eyl

Okulumuzda 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin düzenlediği programla kutlandı.