Yazarlık Atölyesi Projesi

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü nezdinde Sosyal Bilimler Liseleri kapsamında gerçekleşen Yazarlık Atölyesi çalışmalarına okulumuz 38 öğrenci ile aktif katılım sağlamıştır. Eğitim süreci sonunda düzenlenen öykü yarışmasında okulumuz 11-A sınıfı öğrencimiz Mehtap Öztürk birinci olmuştur."Kelebekli İğne Oyası" isimli öyküsüyle başarı elde eden öğrencimiz,Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün takdiriyle Yazarlık Atölyesi Projesi kapsamında Heybeliada'da Kızılay iş birliği ile düzenlenen Yazarlık Eğitimi Kampı ile ödüllendirilmiştir. Ortaöğretim Genel Müdürümüz Sayın Halil İbrahim TOPÇU tarafında okulumuzda takdim edilmek üzere öğrencimize plaket verilmiştir. Emeği geçen Edebiyat Zümremize  ve öğretmenlerimiz Esra KURAN  ve Cüneyt DÖNDER' e teşekkür eder öğrencimizi başarılar dileriz...

20-09-202220-09-202220-09-2022

Yayın: 20.09.2022 - Güncelleme: 20.09.2022 14:28 - Görüntülenme: 223