YAZAR TAHİR FATİH ANDI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Öğrenci-yazar buluşmaları kapsamında yazar, Tahir Fatih ANDI'yı okulumuzda öğrencilerle buluşturdu.

Tahir Fatih Andı 1979 Yılında Adana'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Adana'da tamamladı. 2001 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun olduktan sonra aynı yıl Milli Eğitim Bakanlığı'nda öğretmen olarak göreve başladı.

Sn. ANDI'nın milli ve manevi değerlerimiz, şahsiyetlerimiz ve şanlı tarihimizle ilgili anlattıklarını öğrencilerimiz büyük bir merakla ve heyecanla dinlediler. Günümüzdeki en büyük problemlerden birinin kendi tarihimizi, ülkemizde yetişen büyük şahsiyetlerin hayatlarını bilmemek olduğunu söyleyen Tahir Fatih ANDI, tüm Türkiye'yi gezerek vermiş olduğu  konferanslar ile bu değerlerimizi gençlerimize aktarmak için elinden geleni yapıyor. Kendisine teşekkür ediyoruz.

12-12-202212-12-2022

Yayın: 12.12.2022 - Güncelleme: 12.12.2022 14:39 - Görüntülenme: 190