Sosyal Bilimler Liseleri Öyküleriyle Türkülerimiz Türkü Şöleni

İç Anadolu Bölge Finalinde ikinci olarak bizleri gururlandıran müzik Öğretmenimiz Alper Ayer Hocama Türkümüzü seslendiren öğrencimiz Ali İlhan Usta'ya  ve hikaye anlatımı sunan  Şeyma Merkit'e teşekkür ederiz..

Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel yönden gelişimlerine katkı sağlamak, bireysel ilgi ve yeteneklerini ortaya çıkarmak ve onlara millî ve manevî değerlerimizi benimsetmek amacıyla Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı Sosyal Bilimler Liselerinde öğrenim gören öğrencilere yönelik "Sosyal Bilimler Liseleri Öyküleriyle Türkülerimiz" türkü şöleni yapılmıştır.Yarışmada  İç Anadolu Bölge Finalinde ikinci olarak bizleri gururlandıran ve en başta emeğini esirgemeyen Müzik Öğretmenimiz Alper Ayer Hocamıza Türkümüzü seslendiren öğrencimiz Ali İlhan Usta'ya  ve hikaye anlatımı sunan  Şeyma Merkit'e, klip çekiminde rol alan diğer öğrencilerimize, maddi ve manevi bizleri her daim destekleyen idarecileri arkadaşlarıma, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize canı gönülden teşekkür ederiz..

27-05-2022

Yayın: 27.05.2022 - Güncelleme: 27.05.2022 02:07 - Görüntülenme: 434