T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / MELİKGAZİ - Kayseri Kilim Sosyal Bilimler Lisesi

Öğrencilerimiz arasında heyecanla ve ilgiyle gerçekleştirilen demokrasi geleneği devam ediyor.

Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri'nin temel amacı, Cumhuriyetimiz'in demokrasi ile güçlendirilmesi; öğrencilerimizde yerleşik bir demokrasi kültürünün oluşturulması, hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, kendi kültürünü özümsemiş, millî ve manevî değerlere bağlı, evrensel değerlere sahip nesillerin yetiştirilmesidir.

Öğrencilerimiz arasında heyecanla, coşkuyla ve ilgiyle gerçekleştirilen bir demokrasi geleneği

TÖM(Tekden Öğrenci Meclisi )  
Tekden Öğrenci Meclisinin  5.Dönem 1.Oturumu başladı. TBMM ruhunun yansıtıldığı ,komisyonlarda memleket ve dünya meselelerinin müzakere edilip karar alınması için genel kurula sevk edildiği  meclisimizin açılışına  Kayseri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ,Tekden Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı 25.Dönem Milletvekili Sayın Op.Dr. Kemal TEKDEN, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın  Hacı Kaya, Kilim Sosyal Bilimler Lisesi ve Tekden Fen ve Anadolu Lisesi yöneticileri katıldı. Sayın Valimiz, Meclis Başkanı, Hükümet Başkanı, Bakanlar ve 8 Parti Başkanı tarafından karşılandı. 25.Dönem Milletvekili Sayın Kemal TEKDEN’in açılış konuşmasından sonra Sayın Valimizi Meclis Başkanı hitaplar için kürsüye davet etti. Sayın Valimiz millet vekillerine hitap ederken duygulandı. 100 gün Deprem Bölgesinde kalan Valimiz bölgedeki yaşadığı olayları dile getirerek  Çanakkale ruhuna dikkat çekti. TÖM organizasyon ekibini tebrik etti.
Kilim Sosyal Bilimler Lisesi ve Tekden Fen Lisesi öğrencilerinin organize ettiği Tekden Öğrenci Meclisi komisyon ve oturumlarına devam ediyor. 2 gün sürecek Tekden Öğrenci Meclisimizin alacağı kararların ilimiz ,ülkemiz, milletimiz adına hayırlı olmasını diliyoruz.

10-06-202310-06-202310-06-202310-06-202310-06-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.06.2023 - Güncelleme: 10.06.2023 21:49 - Görüntülenme: 319
  Beğen | 16  kişi beğendi