Mrt

Kayseri üniversitesi Rektöru Sayın  Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa bizleri makamında kabul etti.Sosyofest Türkiye  finallerine katılan projemiz ''ÇIRAK '' ile ilgili,Batuhan YILDIRIM bilgi verdi.

Mrt

Eyl

ÖĞRETMEN VELİ GÖRÜŞME GÜN VE SAATLERİ.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı güncellenen  örgün eğitim  sınıf ders programına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı destekleme  kursu sınıf listelerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı destekleme  kursu ve  örgün eğitim  sınıf ders programına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Tem

1) Okulumuzda kız ve erkek pansiyonu mevcuttur. Bu yıl pansiyon kontenjanımız kız 30, erkek 40 kişiliktir.
2) Pansiyon Yatılılık Başvuruları 22-25 Ağustos Tarihlerinde okulumuza yapılacaktır.
3) Pansiyon kesin kayıtlarımız 31 Ağustos 2023 tarihinde arasında yapılacaktır.
4) Kontenjandan fazla bir başvuru varsa okul giriş puan sırasına göre değerlendirme yapılır

Tem

2023 Yaz Okulu kapsamında açılacak olan Matematik kursumuz 31.07.2023 Pazartesi günü başlayacaktır. Kursumuz 23.08.2023 Çarşamba günü sona erecektir. Kurs ders programı ve zaman çizelgesi aşağıdaki gibidir.

Not1: 11.sınıfların Matematik kursları 13.30 da başlayacak olup 15.00 de bitecektir.

Not2: 9-10.sınıfların Matematik kursları 15.10 da başlayacak olup 16.40 da bitecektir.

YAZ DÖNEMİ YAZ OKULU MATEMATİK DERSİ 11-12.SINIFLAR SINIF LİSTESİ

YAZ DÖNEMİ YAZ OKULU MATEMATİK DERSİ 9-10.SINIFLAR SINIF LİSTESİ

Tiyatro Oyunumuzu İzlemeye Gelerek Bizleri Onurlandırmanızı Diliyoruz.

Tiyatro Oyunumuzu İzlemeye Gelerek Bizleri Onurlandırmanızı Diliyoruz.

May

NOT1:İngilizce (Hazırlık–9–10. Sınıflar)sınavları ders öğretmenlerinin belirlediği tarihte yapılacaktır.
NOT2:11. SınıflarınSosyolojive Sosyal Bilim Çalışmaları derslerinin sınavları kelebek sistemine dâhil değildir.
NOT3:Beden Eğitimi, Müzik ve 9. SınıflarınSeçmeliKuran-ı Kerimderslerinin sınavları uygulamalı sınavolarak ders öğretmenlerinin kendi belirlediği tarihlerde yapılacaktır.