T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / MELİKGAZİ - Kayseri Kilim Sosyal Bilimler Lisesi

Kilim Sosyal Bilimler Lisesi olarak Kültür-Sanat, Dil ve Edebiyat alanında seçkin konuklarla öğrencilerimizi buluşturmaya devam ediyoruz.

Bugünkü konuğumuz Prof. Dr. Bayram DURBİLMEZ Hocamızdı. Durbilmez Hoca "ŞİİRDEN ŞUURA" adlı güzel ve verimli bir sohbet gerçekleştirdi. Bizler de öğrencilerimiz de ziyadesiyle istifade ettik. Hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Prof. Dr. Bayram DURBİLMEZ'e okulumuzu ziyaretleri anısına okul müdürümüz Bülent KAYA tarafından bir plaket takdim edildi.

 

Program çerçevesinde okulumuz Kültür-Edebiyat Kulübü'nün okul içerisinde gerçekleştirdiği şiir yazma yarışması sonuçları da açıklandı. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimize çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca şiir yarışmasına katılan şiirlerin okulumuz adına kitaplaştırılacağı bildirildi.

Bu tür etkinliklerle öğrencilerimizin bilgi ve becerisini geliştiren, istidatlarını açığa çıkaran, onların sosyalleşmesini sağlayan başta okul müdürümüz Bülent KAYA ve idarecilerimiz olmak üzere Türk Dili ve Edebiyatı zümre öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

21-02-202421-02-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.02.2024 - Güncelleme: 21.02.2024 21:34 - Görüntülenme: 435
  Beğen | 13  kişi beğendi