İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bahameddin KARAKÖSE'yi ziyaret ettik.

Kilim Sosyal Bilimler Lisesi 9.Sınıf öğrencileri ,İl Milli Eğitim Müdürümüz  Sayın Bahameddin  KARAKÖSE'yi ziyaret etmişlerdir.

il Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen  “Fikir Atölyesi Projesi” kapsamında Medeni Türk Eğitim Sisteminde Liselerin Spesifik ve Sınıflandırma Ölçütlerini ele alan proje tanıtımına katılmışlardır.

Öğrencilerimiz Okul Müdürü Bülent Kaya eşliğinde detaylı bir sunum gerçekleştirerek fikir ve görüşlerini dile getirdiler.
İl Müdürümüz Karaköse, öğrencilerimizle hazırladıkları proje hakkında değerlendirmelerde bulunarak, eğitim sistemlerinin sürdürülebilir, dinamik ve bireysel farklılıkları gözetmesi ayrıca milli ve manevi değerleri içinde barındıran bir yapı olduğunu belirterek öğrencilerimizi hazırladıkları proje hakkında tebrik etti.

Yayın: 23.02.2024 - Güncelleme: 23.02.2024 21:43 - Görüntülenme: 430